18.2 C
Medemblik
27 mei 2020 15:19
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zwaarbewolkt en het wordt 11 graden

Medemblik – Over het weer voor vandaag kunnen wij vrij kort zijn, grijs en regenachtig met veel wind. De middagtemperatuur loopt op naar 11 graden bij een krachtige wind uit het zuidwesten, 6Bft, waarbij de kans op rukwinden aanwezig is. In de nacht naar maandag blijft het regenen en daalt de temperatuur naar 7 graden.

Maandag is ook nog een grijze dag maar lijkt de hoeveelheid regen die er gaat vallen mee te vallen, de wind draait naar het westen en zwakt af naar matig 4Bft terwijl de temperatuur niet meer in de dubbele cijfers beland, het wordt zo’n 8 graden overdag en in de nacht naar dinsdag koelt het af naar 3 graden vooral door de opklaringen die gaan komen.

Vanaf dinsdag komt de zon terug maar blijft ook de bewolking aanwezig, elke dag is er wel kans op wat lichte motregen maar veel gaat er niet vallen. De wind draait naar het noordwesten en is matig 3 á 4Bft en met een middagtemperatuur van rond de 6 graden zitten wij precies op het jaarlijkse gemiddelde.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook