3e MirandaMania Lentefestival in MC De Muiter Medemblik

Medemblik – Op zaterdagavond 19 maart wordt MC de Muiter omgetoverd tot muziektempel. Na de grote spinningmarathon hebben we s’avonds een benefiet muziekfestival. Alle artiesten treden belangeloos op voor het goede doel.

Dit jaar hebben we de volgende acts weten te strikken: 8-PM, Unique Creation, Duo Altijd Goed, Village People, DJ SHAHROOZ, Saskia Soulful en een Hollands feestje met Wesley Braaksma, Dennis Alberti, Wesley van Meurs, Dennie de Meijer en Gerrit Denekamp. Het festival is voor jong tot oud. Dit mag je niet missen. De toegang is gratis. Voor kaarten kijk op onze website. Vol=vol.

(meer info: www.mirandamania.nl)

lentefestival

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.