Floralia weer even terug in Opperdoes

Opperdoes – Stichting Historisch Opperdoes heeft een nieuwe mini-tentoonstelling. Het onderwerp is de in 2009 opgeheven Floralia. Er is van alles te zien: foto’s, een film, diverse handwerken en andere herinneringen aan de Floralia. Er is nog meer: er zijn enkele raderijen en er is gelegenheid om te sjoelen.

De toegang is gratis, net als het meedoen aan de activiteiten. De prijsuitreiking voor de raderijen en het sjoelen is op de donateursavond die op vrijdag 25 november 2016 zal worden gehouden.  

U kunt de tentoonstelling in ’t Oûwe Jeugdgeboûw bekijken op zaterdag 27 februari 2016 van 14.00 tot 16.00 uur. De daaropvolgende keer is zaterdag 26 maart 2016, eveneens van 14.00 tot 16.00 uur.

Het adres van ’t Oûwe Jeugdgeboûw is Noorderpad 17 1674 NR Opperdoes

Foto’s gezocht

Stichting Historisch Opperdoes is op zoek naar foto’s van Opperdoezers met hun bromfiets of motorfiets. Hoeveel jongens, meisjes, dames en heren hebben er niet een bromfiets gehad of hebben er zelfs nog steeds een? Wie foto’s heeft kan contact opnemen met het secretariaat van Stichting Historisch Opperdoes Nieuweweg 39 1674 PN Opperdoes. Het telefoonnummer is 0227-548206 en het e-mailadres historischopperdoes@planet.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.