Beleef Kasteel Radboud ook tijdens de voorjaarsvakantie

Medemblik – Er valt veel te beleven tijdens de voorjaarsvakantie op kasteel Radboud. De hele week kan er nog worden geSchaatst op het Plein voor de liefhebbers. Voor de binnenblijvers hebben we een drietal ontzettend leuke workshops georganiseerd.

Op dinsdag 1 en woensdag 2 maart komt onze vaste valkenier van Birdlive weer zijn uiterst populaire Uilenworkshop voor kinderen geven. Tijdens deze workshop komen de kinderen onder deskundige begeleiding in direct contact met de uiltjes en roofvogels uit hun eigen omgeving. Ook leren zij over de levenswijze van deze mooie vogels en uiltjes. Valkenier Martin legt het bijzonder beeldend en meeslepend uit, met de nodige humor. De kosten per kind zijn € 10,- , aanmelden kan via een mailtje aan valkenier@kasteelradboud.nl. Vermeldt daarin de volledige naam en leeftijd van uw kind.

Samen met de Longbowmen van de Kasteelschutters organiseert kasteel Radboud op vrijdag 4 maart een superspannende workshop Middeleeuwse pijlen maken. Het pijlen maken is voor alle leeftijden geschikt, voor kinderen onder de 9 jaar vragen we begeleiding door een oudere persoon. Dat mag ook een oudere broer of zus zijn.Na het pijlen maken moet er natuurlijk wel mee geoefend worden! Met de zelfgemaakte pijlen kan er ’s middags buiten op de boogbaan geschoten worden. We zijn benieuwd hoeveel nieuwe boogschutters we kunnen verwachten…Kosten voor deze workshop bedragen (inclusief materiaal) € 10,- per persoon. Aanmelden kan via Carolien@kasteelradboud.nl o.v.v. naam en leeftijd kind.

Een ‘gewoon’ kasteelbezoek, met spannende speurtocht bijvoorbeeld, kan natuurlijk ook. Tijdens de voorjaarsvakantie is kasteel Radboud geopend van zondag 28 februari t/m zondag 6 maart, elke dag van 13.00 uur tot 17.00 uur. De entree voor iedereen vanaf 4 jaar bedraagt slechts € 3,50 voor deze periode!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.