De gemeente Medemblik is op zoek naar de volgende personen..

Medemblik – Als een persoon is verhuisd uit de gemeente Medemblik, maar de verhuizing hiervan niet heeft doorgegeven, kan het college van burgemeester en wethouders besluiten voor deze persoon gegevens op te nemen over een vertrek naar een onbekend land.

Wettelijk is bepaald dat elke inwoner in Nederland verplicht is om binnen vijf dagen na verhuizing hiervan aangifte te doen bij de gemeente waar diegene zijn/haar adres heeft. Uit onderzoek is gebleken dat onderstaande personen niet meer woonachtig zijn in de gemeente Medemblik op het adres waar zij in de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven.

Gevolgen
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik heeft het voornemen om deze personen uit te schrijven uit Nederland. Dit kan gevolgen hebben voor bijvoorbeeld een uitkering, ziektekostenverzekering of het aanvragen van een rijbewijs of paspoort.

 • Troć, G.P.; 08-01-1981                           Voornemen uitschrijven naar Polen
 • Troć, J.; 04-07-1982                               Voornemen uitschrijven naar Polen
 • Ribeiro Lopes, B.F.; 17-08-1987             Voornemen uitschrijven naar een onbekend land
 • Pereira de Sousa, V.B.; 31-01-1991        Voornemen uitschrijven naar een onbekend land
 • Guimaraes Pereira, D.C.; 14-09-1992     Voornemen uitschrijven naar een onbekend land
 • Guimaraes Pereira, C.A.; 16-04-1990     Voornemen uitschrijven naar een onbekend land
 • Dzikowski, M.L.; 10-02-1983                    Voornemen uitschrijven naar Polen

Procedure

Deze personen hebben vier weken de tijd om een adreswijziging/ zienswijze door te geven. Zonder reactie, worden deze personen vanaf de datum van het voornemen uitgeschreven uit Nederland. Heeft u meer informatie over de verblijfsplaats van bovenstaande personen, dan kunt u contact opnemen met het taakveld Burgerzaken via het telefoonnummer 0229 856000.

Bezwaarschrift

Het definitieve besluit van deze uitschrijving wordt per post verzonden, maar wordt ook gepubliceerd in de Medemblikker onder bekendmakingen. Tegen het besluit van uitschrijving kan een belanghebbende binnen zes weken na publicatie een bezwaarschrift indienen. Onderteken het bezwaarschrift en vermeld:

 • uw naam en adres
 • de datum waarop u uw bezwaarschrift hebt geschreven
 • een omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaar is gericht of een kopie van dit besluit
 • de redenen voor uw bezwaar

Het bezwaarschrift richt u aan

Het College van burgemeester en wethouders van Medemblik
Postbus 45
1687 ZG Wognum

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.