14.3 C
Medemblik
26 september 2020 14:52
Medemblik Actueel.

Met Medemblik Actueel naar Kees Torn & Onno Innemee – Eraf met dat dak!

Medemblik – Als u Kees Torn en Onno Innemee niet kent, bent u Willem Dijkstra uit Goirle en woont u onder een steen. Verder weet iedereen dat zij de twee dikste pijlers onder het hedendaagse cabaret vormen en elkaar al 20 jaar aanvullen en royaal bijschenken. Al stonden zij met slechts één programma allebei op de planken, is nu hun elfde project in de maak. Daartoe namen zij een selectie uit verloren gewaand materiaal van Albert Mol en gooiden dat weg voor het in verkeerde handen zou vallen.

Beide heren hebben de lach aan hun kont hangen, dus dat zit wel snor. Behalve hilarisch zal hun programma wetenschappelijk zijn, origineel, innemend, opzienbarend, tegendraads, muzikaal, schrijnend, indringend, onvergetelijk, nostalgisch, botergeil (geen echte boter), beschaafd, bescheiden en prijswinnend.

De gebundelde krachten leverden al een Poelifinario op en bijna een Neerlands Hoop. Vanaf 2016 vertonen zij zich samen, in het volle licht, met alle gevolgen van dien.

Vrijkaarten

Medemblik Actueel geeft 2 vrijkaarten weg voor deze voorstelling op 6 februari aanstaande. De voorstelling begint om 20:15 uur en om kans te maken op deze 2 kaarten hoeft u enkel maar een mail te sturen naar redactie@medemblikactueel.nl. Op zondag 31 januari maken wij dan de winnaar bekend.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?