Drukke tijden ANWB (videoreportage)

Regionieuws – Door de lage temperaturen ligt het aantal automobilisten dat pech langs de weg komt staan veel hoger dan gebruikelijk. En omdat lang niet iedereen zelf een accu kan verwisselen, staat de telefoon bij de ANWB roodgloeiend.

Kort na het middaguur stond gisteren de teller al op 4.717 pechgevallen door het hele land, vertelde ANWB-monteur Erik Taam toen hij onderweg was naar een Alkmaarder met panne. In Noord-Holland waren dat er tijdens de ochtend enkele honderden.

Hoewel Taam niet te veel trucjes wil prijsgeven, geeft hij wel drie handige tips waarmee iedere pechvogel weer snel de weg op kan.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.