Vrijdag naar het gemeentehuis? U moet dan ergens anders parkeren

Wognum – Op vrijdagochtend 15 januari tussen 10:15 en 12:00 uur is het parkeerterrein achter het gemeentehuis niet toegankelijk. Het plein wordt deze ochtend gebruikt voor verkeerslessen aan leerlingen van de basisschool.

Parkeren achter het gemeentehuis is vrijdag tussen 10:15 uur en 12:00 uur niet mogelijk. De ANWB geeft dan verkeerslessen aan de Sint Lidwinaschool uit Zwaagdijk-West. Parkeren in de parkeervakken vóór 10.15 uur kan wel. Houdt er wel rekening mee dat u pas na 12:00 uur het voertuig kunt bereiken.Tijdens de verkeerslessen is het terrein geheel afgesloten.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.