Medemblik Actueel.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Expositie Kunstkring Wognum

16 november 2019 - 17 november 2019

gratis

WOGNUM – Inmiddels al bijna een traditie, de herfstexpositie in de Protestantse Kerk van Wognum. De expositie in de kerk bestaat uit werk van 16 van de leden van de Kunstkring Wognum.

Het gaat om zowel om schilderijen als beelden, zowel realistisch werk als abstract werk. Het geeft een mooi beeld van de verscheidenheid waarmee de leden hun onderwerpen benaderen en hun vakmanschap verder proberen te ontwikkelen. Kortom een verscheidenheid die u zult kunnen waarnemen gedurende dit weekend.

En daarom nodigen zij iedereen van harte uit om te komen kijken naar de expositie. Gewoon om van die verwachting een ervaring te maken. De officiële opening, de vernissage, is op zaterdag 16 november om 13.00 uur met een muzikale omlijsting door Anas Khadem Aljamie.

De volledige lijst van exposanten met voorbeelden van hun werk is te vinden op de website van de Kunstkring Wognum: www.kunstkringwognum.nl

Geef de expositie alvast een plekje in je agenda en bezoek ons tijdens dit weekend in de kerk. De toegang is gratis.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Gegevens

Begin:
16 november 2019
Einde:
17 november 2019
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Kunstkring Wognum
Telefoon:
0229 844 541
E-mail:
https://www.kunstkringwognum.nl/contact/
Website:
https://www.kunstkringwognum.nl/

Locatie

Protestantse Kerk Wognum
Raadhuisstraat 15
Wognum, 1687 AH
+ Google Maps
Telefoon:
0229 573 057
Website:
http://www.protgemwognumbsn.nl/