Gezocht, getuigen van diefstal schrikdraadapparaat van Tamworth Hoeve Wervershoof

WERVERSHOOF – Afgelopen nacht is het schrikdraadapparaat van de Tamworth Hoeve uit Wervershoof gestolen. Het apparaat stond opgesteld langs de Markerwaardweg/Vok koomenweg in Wervershoof.

De Tamworth Hoeve zegt over de diefstal: ‘ De afgelopen 2 jaar hebben wij een heel mooi varkens bedrijf opgezet. Wij hebben ons uit de naad gewerkt. Al ons spaargeld en dat van anderen zit er in. Er komt nog €0,0 binnen. Met alle liefde investeren wij hier in. Dit is onze droom. Maar het is zo’n enorme teleurstelling als er dan mensen zijn die willen leven van andermans spullen. €400 kost zo’n schrikdraad apparaat. €400 die wij heel erg hard nodig hebben. Ben of ken jij degene die die apparaat heeft meegenomen. Wij zouden het op prijs stellen als je je meld bij ons. Dan voeren we je aan de varkens. Ziet u dit apparaat ergens te koop staan of heeft u iets gezien, dan horen wij dat graag. Alvast heel erg bedankt!

Getuigen worden verzocht te bellen met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft met 0800-7000 of neem contact op met de Tamworth Hoeve in Wervershoof.

Foto’s: Tamworth Hoeve

Reageren via facebook