Online informatiebijeenkomst over toekomst A7/A8

MEDEMBLIK – Op 11 mei 2021 van 20.00 tot 21.00 uur informeert Rijkswaterstaat de omgeving met een online informatiebijeenkomst over de planuitwerking A7/A8 Amsterdam – Hoorn om de doorstroming op de weg te verbeteren. In het project staan de knelpunten op het traject A7/A8, inclusief Coentunnel, centraal. Deelnemers krijgen te horen in welke fase het project zit en krijgen uitleg over de vervolgstappen van het project.

Bereikbaarheid Amsterdam – Hoorn

Bestuurders van Rijk en regio hebben 20 november 2019 in de Bestuurlijke Overeenkomst Corridor Amsterdam – Hoorn afspraken vastgelegd met als doel de bereikbaarheid en doorstroming in het gebied tussen Amsterdam en Hoorn na 2020 te verbeteren. Hiermee leveren Rijk en regio een bijdrage aan hun ambities, zoals het versterken van de economische concurrentiepositie en het zorgen voor een aantrekkelijke leefomgeving. De uitvoering van de infrastructurele maatregelen aan de A7/A8, waar de planuitwerking zich op richt, is onderdeel van de afspraken.

Voor het webinar moet u zich vooraf aanmelden. Dat kan nu al.

U krijgt per e-mail een bevestiging van uw deelname, inclusief een agendaverzoek. De periode voor het webinar ontvangt u enkele reminders met de link waar u het webinar kunt volgen.

Foto: Rijkswaterstaat

Reageren via facebook