Astrid van Dijke uit Wervershoof blij dat ze weer kan shoppen

WERVERSHOOF – Astrid van Dijke uit Wervershoof maakte een afspraak om te gaan winkelen. “We kunnen allemaal een moment de sfeer in de winkels proeven, even nieuwe ideeën opdoen of de dingen in de kast aanvullen wat inmiddels aardig is geslonken.

Vorige week ben ik even in een niet essentiële winkel geweest, tien minuten. Dat is wel erg kort, maar als je van te voren met een lijstje komt en weet waar de dingen liggen is het wel te doen. Ik ging lekker vroeg, dus meteen een goede ochtendgymnastiek. Een hele aparte ervaring om alleen in een winkel te lopen, samen met wat mensen die in de winkel aan het werk zijn. Ik heb wat leuke dingen gehaald en het huis weer opgefleurd. Gelukkig mogen we, uiteraard volgens afspraak, vanaf nu twintig minuten in de winkel. Dan kunnen we het wat rustiger aan doen. Hopelijk shoppen we snel weer zonder tijdslimiet. Een stuk gezelliger en na afloop ergens een kop koffie drinken.”

Foto: In tien minuten producten graaien.(Foto: Astrid van Dijke)

Reageren via facebook