Verbouwing Bakkerijmuseum Medemblik deel 9: “Het dak eraf”

MEDEMBLIK – In zijn 9de vlog laat Jacco zien dat het dak er inmiddels af is. Er is nu een grote lege ruimte op de verdieping waar de grote multifunctionele zaal en het kantoor zal komen. Leuk detail is dat de vloer oorspronkelijk beschilderd was.

Om het Bakkerijmuseum nog interessanter, lekkerder, leuker en toegankelijker te maken voor iedereen, is er een fantastisch plan opgesteld. Hiervoor is de financiering, mede na gemeentelijke ondersteuning en een bijdrage van de Bank Giro Loterij, bijna rond. U kunt het verschil maken om dit project volledig uit te voeren.

U, uw kinderen of kleinkinderen vereeuwigd in de wand van de Konditorei

De Konditorei wordt als nostalgische authentieke bakkerswinkel ingericht en gedecoreerd met deegrollers en speciaal gebakken wandtegels. In zo een speciale wandtegel kan uw naam en foto ingebakken worden of u kunt uw naam in een deegroller laten graveren. Vanzelfsprekend maken we van beide twee exemplaren zodat u ook een mooi aandenken heeft voor thuis.

Klik hier voor meer informatie over een DEEGROLLER of TEGELTJE!

Rente of (k)rente(n)mik bij een obligatie?

Als u op financiële wijze wilt meebouwen kan dat met obligaties. Door uw aankoop helpt u mee aan de vernieuwing van het Bakkerijmuseum en zorgt u ervoor dat het museum ook in de toekomst gebakken zit!

  • Rentemik obligatie van € 250,- met als (eetbare) rente eenmalig een originele Rentemik.
  • Fijnproever obligatie van € 500,- met speciale fiscale regeling.
  • Rente obligatie van € 1.500,- met 3% rente.

Klik hier voor meer informatie over een OBLIGATIE

Reageren via facebook