Tulpen Drive Thru met kraampjesroute in Wieringermeer

SLOOTDORP – Op zaterdag 13 februari 2021 organiseert Kwekerij Siem Munster in Slootdorp een Tulpen Drive Thru door de schuren van de kwekerij, ter gelegenheid van Valentijnsdag. Hiermee biedt de kweker de mogelijkheid om, vanuit de auto, een mooie bos Valentijnstulpen te kopen midden in de schuren van zijn kwekerij. Aansluitend ontvangen de mensen een routekaart met andere boerenkraampjes in de polder waardoor het mogelijk is een ware Valentijnsroute uit te zetten. Verschillende boeren en kwekers doen hieraan mee om te zorgen voor een compleet aanbod: naast aardappelen, uien en verse knoflookproducten zijn er zuivelproducten, jammetjes, boerenkaas, vogelbolletjes, verse eieren, maaltijd salades, chocolade en verse kipproducten die men onderweg tegenkomt.

In januari organiseerde de kweker ook al eens een Tulpen Drive Thru, wat een groot succes bleek. Siem Munster: ‘tijdens de vorige Drive Thru in januari hebben we gezien hoe graag de mensen er weer even op uit willen, ze bedankten ze ons echt voor dit leuke initiatief. Ik merk dat ze zoeken naar een Corona-proof activiteit en die kunnen we op deze manier in de polder goed bieden. Er is ruimte, de mensen nemen zo ook een kijkje bij de kwekers thuis en kunnen met een mooi Valentijnsboeket en gezonde producten naar huis. Normaal vieren we dit weekend Carnaval in de Wieringermeerpolder, maar dat kan niet doorgaan, dus dan maar op een andere manier wat kleur in eenieders leven brengen’. 

Informatie

De Tulpen Drive Thru wordt gehouden op zaterdag 13 februari van 11.00 tot 16.00 uur bij Kwekerij Siem Munster, Wierweg 7 in Slootdorp. Bezoekers kunnen met de auto de schuur in rijden waar medewerkers klaar staan om de tulpen in de achterbak te leggen. Dan wordt ook meteen de routekaart overhandigd waar de andere kramen op staan. Tijdens de Drive Thru worden alle veiligheidsmaatregelen rondom Covid-19 in acht genomen. Kwekerij Siem Munster levert alleen duurzaam geteelde tulpen, MPS-A gecertificeerd.

Reageren via facebook