1.9 C
Medemblik
27 januari 2021 07:17
Medemblik Actueel.

Basisscholen ook na 18 januari dicht, maar mogelijk wel korter dan 3 weken

MEDEMBLIK – De basisscholen in Nederland blijven ook gewoon na 18 januari dicht maar voor hoelang hang helemaal af van het onderzoek dat nu gedaan wordt naar de Britse variant en de gevolgen van deze variant voor basisschool leerlingen.

Vandaag overlegd het kabinet weer met het OMT. en het RIVM over voortzetting van de lockdown voor tenminste drie weken.. Dan wordt ook besloten of winkels, net zoals restaurants, het bestellen/afhalen mag gaan invoeren. Nu zijn de winkels dicht maar de overkoepelende organisatie inRetail hamert er bij het kabinet op om winkeliers toe te staan om klanten bestellingen te laten doen en af te laten halen.

Voor ouders met een vitaal beroep is de kinderopvang wel open.

Reageren via facebook