Inwoner Nibbixwoud rijdt dronken en stoned tegen boom, bestuurder met spoed naar het ziekenhuis

WESTWOUD – Op vrijdagavond omstreeks 19.50 uur kreeg de politie melding van een autobrand op de Binnenwijzend te Westwoud. Ter plaatse bleek het om een eenzijdig verkeersongeval te gaan waarbij een personenauto tegen een boom was gereden. Het bleek te gaan om een flinke klap, want niet alleen was de auto totaal vernield, maar het motorblok bleek (gescheiden van de auto) enkele meters verderop te liggen.

Het ongeval vond plaats op de Binnenwijzend, een rechte weg met bomen. De man is vermoedelijk met 1 kant van zijn auto in de berm gekomen waarna hij frontaal op een boom is gebotst. Bij de klap vloog het motorblok meters verder.

De bestuurder, een 38-jarige man uit Nibbixwoud, erkende drank en wiet gebruikt te hebben. Bovendien erkende hij ruiterlijk geen rijbewijs te hebben. Van de man werd bloed afgenomen. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van alcohol en drugs.

Reageren via facebook