Nieuweboer VR1 blijft met 5e overwinning op koers.

WERVERSHOOF – Afgelopen zomer heeft zvv Nieuweboer Architecten ook bij de dames een groei doorgemaakt met een nieuw en ambitieus VR1 en een jong en talentvol VR6. Na een goed verlopen en druk bezocht voorbereidingstoernooi eind augustus had Nieuweboer VR1 tot afgelopen vrijdag ieder competitieduel gewonnen.

Vrijdag speelde Nieuweboer VR1 voor de competitie in Wognum tegen Wognum Nicols. Op het voorbereidingstoernooi bleek dit een lastige tegenstander. Echter, vrijdagavond een veel sterker Nieuweboer dat na diverse kansen gemist te hebben door Renate Zwier op voorsprong kwam. Na de onverwachte gelijkmaker bracht Madelon Keet vlak voor de wissel de tussenstand op 2-1. Na de wissel rondde Zilan Yildiz een mooie aanval af. Wognum Nicols wist de aansluitingstreffer te maken, maar in de slotfase bepaalde Zilan Yildiz met een lob vanaf de eigen helft de eindstand op 2-4. Maandag 19 oktober speelt Nieuweboer VR1 om 19.55 in de Dars de topper tegen het eveneens ongeslagen RTC VR2.

Nieuweboer H1 had onverwachts geen wedstrijd. Door corona-problemen bij DWOW uit Wieringenwerf werd de wedstrijd uitgesteld. Vrijdag 16 oktober wordt de landelijke bekerwedstrijd tegen ZVV DOSKO uit Emmen gespeeld in Sporthal de Dars. De wedstrijd is om 20.30 en zal LIVE uitgezonden worden op het YouTube kanaal van zvv Nieuweboer Architecten.

Reageren via facebook