16.5 C
Medemblik
22 september 2020 12:30
Medemblik Actueel.

Lorenzo Stroet(25), opent zijn eigen barbier/kledingzaak aan het Van Houweningepark in Medemblik.

MEDEMBLIK – Er is een plek gecreëerd waar de man even een stapje uit het gehaaste en drukke leven kan nemen. Om zo weer goed tot rust te komen op een plek waar weer ouderwets de tijd voor jou wordt genomen en naar jou wordt geluisterd. Een plek waar jij jezelf kan zijn en dit wordt gewaardeerd.

“Niet langer meer het gevoel hebben van ik moet naar de kapper, maar gewoon het idee van ik ga met plezier naar mijn barbier. Naast een Barbierszaak is er inpandig ook een kledingzaak van mijn eigen merk ‘’Logisch’’, dit is eigentijdse kleding voor jong en oud.” vertelt Lorenzo Stroet aan Medemblik Actueel

Tekst loopt door onder de foto’s

Kom gezellig even langs op het hoekje van het Van Houweningepark/Bagijnhof op inloop of afspraak. Ook telefonisch bereikbaar op: 06 525 339 54 (gelieve via whatsapp). www.debaardemaker.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?