16.5 C
Medemblik
22 september 2020 12:21
Medemblik Actueel.

Foto: Shutterstock

Politie vind auto in sloot naast Droge Wijmersweg, bestuurder werd niet aangetroffen

ONDERDIJK – De politie is vannacht op een auto gestuit die in de sloot naast de Droge Wijmersweg was gereden. Direct werd er groot opgeschaald omdat de bestuurder en mogelijke inzittenden niet werden aangetroffen. Brandweer en ambulance waren snel te ter plaatse maar na enige tijd werd het zoeken stop gezet, er werd niemand aangetroffen.

Politiewoordvoerder Menno Hartenberg zegt in een reactie tegen Medemblik Actueel: “De auto is na een melding (03.10 uur) aangetroffen in de sloot naast de Droge Wijmersweg. De auto is eigendom van een 32-jarige Medemblikker. Er was echter niemand meer bij het voertuig. We hebben dus ook niet vast kunnen stellen wie de bestuurder is geweest en of deze misschien alcohol had gebruikt.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?