Frieslandblond Kaas nieuwe/oude hoofdsponsor marathonploeg Irene Schouten

ANDIJK – FriesBlond Kaas, kaasmerk van Royal A-ware, is de kersverse hoofdsponsor van de dames-marathonschaatsploeg onder leiding van trainer Jillert Anema. De ploeg, bestaande uit Irene Schouten, Marijke Groenewoud, Carien Kleibeuker, Kelly Schouten en Maaike Verweij, start komend seizoen onder de vlag van FriesBlond.

CEO Jan Anker van Royal A-ware: “We dragen de schaatssport een warm hart toe en genieten al jaren van de topprestaties van de dames- en heren marathonschaatsploeg. Afgelopen jaar introduceerden we ons kaasmerk FriesBlond en dit vonden we perfect aansluiten bij het dames marathonteam. Puur, nuchter, oer-Hollands en een tikkeltje eigenwijs: zowel het team als de kaas laten zich zo goed omschrijven. We zijn ervan overtuigd dat we een impuls kunnen geven aan deze fantastische sport.”

Coach Jillert Anema: “We zijn blij met FriesBlond als sponsor van dit sterke damesteam. Op deze manier is de continuïteit gegarandeerd voor onze voorbereidingen. We zien het schaatsseizoen dan ook met heel veel vertrouwen tegemoet.”

Reageren via facebook