Fysiotherapie Medemblik blijft bereikbaar ondanks de coronacrisis

MEDEMBLIK – Ook tijdens de coronacrisis kan het in je rug schieten, kun je iets verdraaien of andere klachten van spieren en gewrichten krijgen.

Hans van Woerkom vertelt tegen Medemblik Actueel: “In ieder geval tot 6 april maar misschien nog langer kunnen de fysiotherapeuten geen face to face behandeling geven. Maar met hulp van de telefoon en het internet is er veel mogelijk. Elke ochtend van 8.30 tot 13.00 is de praktijk telefonisch bereikbaar voor vragen en eenvoudige adviezen. Vervolgens sturen wij u per mail oefenprogramma’s, instructievideo’s of andere tips.

Als nader onderzoek nodig is maken wij een videoverbinding. Daar kan een bewegingsonderzoek gedaan worden en is het mogelijk oefeningen of adviezen te demonstreren. Doordat veel mensen nu thuis werken en veel uren achter het beeldscherm doorbrengen, dienen er zich allerlei  ongemakken aan in het nekschouder gebied. Hiervoor zijn gerichte oefeningen en houdingsadviezen.

De praktijk is bereikbaar op 0227-548000 en info@fysiotherapiemedemblik.nl

Reageren via facebook