Schagen Live met de Edwin Evers Band verplaatst naar Medemblik

SCHAGEN/MEDEMBLIK  – Wie kaarten heeft voor Schagen Live met de Edwin Evers Band op zaterdag 25 april, kan gratis met de bus naar Medemblik. 

Schagen Live zou gehouden worden in de Spartahal in Schagen, maar het Schager college gaf daarvoor geen toestemming. De kaarten waren echter allemaal al verkocht.  “Het is gelukt om het evenement te verplaatsen naar een andere gemeente en locatie! Sporthal de Muiter in Medemblik”, schrijft mediapartner Noordkop Centraal.

Mensen die kaarten hebben gekocht krijgen volgende week een e-mail met instructies over de aanmeldprocedure voor het gratis busvervoer.  “We zorgen ook voor wat lekkers te drinken tijdens de busrit”, meldt de organisatie.

Voor de mensen die nog kaartjes willen kopen is er slecht nieuws, alles is al uitverkocht.

Reageren via facebook