JC Everlands eigen metal feest “Death Valley” staat voor de deur

WOGNUM – Come into the Valley of Death, oftewel, een nieuwe editie van JC Everlands eigen metal feest “Death Valley” staat voor de deur met deze keer weer een enorme vette, maar vooral geweldige line up!!! Dit keer zullen 2 Years, Frontstreet en Vain Louie naar Wognum komen, en op ons podium verschijnen met hun goede metal klanken.

Als eerste zal Vain Louie ten tonele verschijnen. Melodische Hardcore uit Nijmegen. Teksten met een boodschap, snoeiharde drums, een knallende bass en scheurende gitaren zorgen voor een dynamisch en energiek kabaal!

Als de oren dan 20 minuutjes rust gehad hebben, komt Frontstreet die rust wreed verstoren.

Een Rap Metal Band gevormd in 2015. Kort na het ontstaan van de band kwam de eerste EP uit. Frontstreet heeft meerdere malen bij 3FM in de studio gestaan en heeft shows gespeeld door het hele land, waaronder support acts voor onder andere Crazy Town, Dope D.O.D., en Hollywood Undead, en de afterparty in AFAS verzorgd van de legendarische band Limp Bizkit.

And last but definitely not least, zal 2 Years de sloop klus afmaken.

De band, herrezen uit de as van 2 Years to Apocalypse, staat met 2 vocalisten aan het front voor beukende riffs afgewisseld met meeslepende melodieën. Met de debuutsingle ‘Flame in the Flood’ willen ze de wereld laten zien wat ze in huis hebben; eerlijke en oprechte teksten, heavy breakdowns en catchy refreinen

Reden te meer om dit heerlijke geweld  te komen aanschouwen.

De entree is: €5,-. Let op ID Verplicht en onder de 18 Geen Alcohol.  Waar?: Everland, Sportlaan 13 te Wognum.info: www.facebook.nl/jceverland

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten.

Reageren via facebook