Dubbelconcert TAVENU en Harmonieorkest de Herleving Opperdoes

OPPERDOES – Muziekvereniging T.A.V.E.N.U. uit Opperdoes geeft zaterdag 25 januari a.s. om 20:00 uur haar jaarlijks Winterconcert.  Onder leiding van dirigent Dethmer Jan van Heerde zal een afwisselend programma uitgevoerd worden waaronder Lord Tullamore van Carl Wittrock naast bekende muziek uit films en musicals zoals Grease, filmmuziek van Ennio Morricone en het prachtige koraal Anthem uit de musical Chess.

Op uitnodiging van T.A.V.E.N.U.  zal  Harmonieorkest De Herleving uit Zwaag onder leiding van hun dirigent Rolf Hoogenberg ook een deel van het concert invulling geven. Op hun programma staat o.a.: Seven years in Tibet van John Wiliam, The seventh night of July van Itaru Sakai en Into the raging river van Steven Reineke waarin het verhaal van een waterrafting trip muzikaal wordt beschreven.

Kom genieten van dit dubbelconcert in Opperdoes.