20.3 C
Medemblik
22 mei 2020 17:07
Medemblik Actueel.

De 2 van mishandeling verdachte jongens Andijk weer op vrije voeten

ANDIJK – De twee jongens die zich zelf hadden gemeld op het politiebureau i.v.m de zware mishandeling van een 73-jarige inwoner van Andijk zijn door de politie na verhoor weer vrij gelaten, wel blijven ze verdachte.  Het onderzoek naar de zware mishandeling loopt nog.

In Andijk ontstond een ware klopjacht naar de 3 daders waarbij zelfs jongens als daders werden aangewezen die totaal niets met de mishandeling te maken hadden. De politie waarschuwde de verdachtmakers dat deze kunnen worden veroordeeld wegens laster en smaad.

Over het onderzoek naar de 3 jongens zelf wil en kan de politie niets zeggen omdat het onderzoek nog niet is afgelopen. Wanneer de jongens officieel worden beschuldigd door het Openbaar Ministerie is ook nog geheel onduidelijk. Over de jongens zelf zijn ook geen verdere details bekendgemaakt.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook