25.2 C
Medemblik
21 mei 2020 21:51
Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl

Open dag Fatih Moskee Medemblik

MEDEMBLIK – De zeer geslaagde open dag in het weekend van 15 en 16 juni van dit jaar staat bij velen nog in het geheugen, en nu gaat de moskee wederom een open dag organiseren op 14 december aanstaande.

Natuurlijk kunt u op 14 december de inwendige mens weer verwennen met de meest lekkerste hapjes maar ook krijgt u de gelegenheid om eens de moskee van binnen te bekijken en een rondleiding krijgen. Zo kunt u zich verwonderen aan de prachtige schilderingen in de gebedszaal die met de hand zijn aangebracht.

Al met al een mooie gelegenheid eens te komen kijken bij de moskee aan de Admiraliteitsweg naast MFC De Muiter in Medemblik, over parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken, er is voldoende ruimte aanwezig. En ook voor de kleintjes is genoeg vermaak dus neem ze maar mee.

U bent welkom van af 10 uur tot 17.00 uur.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook