Drijfveren voor hobby’s

BENNINGBROEK – De Hyperion-avond van dinsdag 12 november staat in het teken van hobby’s. Vier mensen vertellen over de drijfveren voor hun hobby. De insteek is: wat betekent die hobby voor ze, wanneer en hoe zijn ze ertoe gekomen en wat brengt het ze.

De sprekers zijn Cees Jonker (Sijbekarspel) over tuinieren, Tiny Laan (Wognum) over mandoline spelen, Anne de Bruin-v.d. Graaf (De Weere) over mandala tekenen en Cees Bakker (Wognum) over vleermuizen. Hun verhalen worden gelardeerd met beelden, geluiden en muziek.

De avond wordt gehouden in het Witte Kerkje van Benningbroek en duurt van 20 tot 22 uur. Na afloop is er een hapje en een drankje. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.

  • Drijfveren voor hobby’s
  • Dinsdag 12 november, aanvang 20 uur
  • Witte Kerkje, Kerkelaan 10, Benningbroek

[signoff]

Reageren via facebook