Medemblik Actueel.

Veel gespannen gezichten bij Sporting Andijk – Twisk/Opperdoes

ANDIJK – Het was strakblauw. De kinderen hadden er zin in, sommige waren best wel gespannen. De eerste wedstrijd, toch spannend. Rond de klok van 8.45 uur vertrokken we vanuit Twisk in de richting van Andijk.

Een verslag van: Bruce Patríck Blanchard

Omkleden en op naar het veld. De spanning was wel aardig te merken, maar ondanks de spanning deden de kids het ontzettend leuk. We kwamen vrij snel op een 1-0 achterstand, maar TSV/VVO rechtte de rug en kwam via Julian op een 1-1 tussenstand. Andijk was wakker en hadden misschien al wat vaker getraind. Het werd 2-1 voor Andijk, maar de kids hielden goed stand.

Even een kleine time out, kleine teambespreking en een paar tips en tricks meegeven. Na de time out was Andijk toch wel wat wakkerder dan dat TSV/VVO dat was. Ondanks dat er wel lekker getikt werd, keken we met de rust toch tegen een 4-1 achterstand aan.

Tijd voor limonade, thee, koffie en een teambespreking.

De kleedkamer weer uitgekomen, begonnen we met een kleine formatiewijziging. Remy ging op het doel, Isis en Neeltje stonden achterin, Thijs op het middenveld en Daan zorgde samen met Julian voor de dreiging aan de voorkant. De kinderen begonnen goed aan de 2e helft, maar helaas wist Andijk hier toch nog 3x doorheen te prikken. Het stond opeens 7-1.

Het moment van de 2e time out was daar. Een paar kleine wijzigingen werden doorgevoerd. Sven ging naar voren en zorgde voor het gevaar. Daan ging als laatste man spelen en werd het slot op de deur.

Er werd wederom afgetrapt en dit maal ging TSV/VVO fel van start. Julian zorgde voor de 7-2, na goed stoorwerk van Sven en Thijs. Het jonge oranje bleef aandringen, maar helaas bleef het bij een 7-2 stand.

Nadat er werd afgefloten voor het duel mochten de kids nog even pingelen. Waarbij de mooiste pingel van de voet van Neeltje kwam, gewoon met een stiftje over de keeper heen.

Komende zaterdag (7 september) mogen we om 09.00 uur thuis aantreden tegen Strandvogels o8-1. Aankomende dinsdag zal er weer getraind worden in Opperdoes, onder leiding van Marlo.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook