16.7 C
Medemblik
9 juli 2020 21:02
Medemblik Actueel.

BiG GiG gaat weer van start!

WOGNUM – BiG GiG heeft dit najaar weer diverse optredens op de agenda staan. Onder leiding van Martijn Bos werkt de bigband met veel plezier, door samenstelling, musici en muziekkeuze, aan een eigen sound. In principe is dit jazzmuziek voor bigband, maar ze neemt de ruimte om muziek aan de randen van jazz op te zoeken. En dus maken de 17 muzikanten en 2 vocalisten van  BiG GiG uitstapjes naar latin, swing, blues, filmmuziek, pop en rock. Twee talentvolle vocalisten maken het optreden compleet.

BiG-Movie-GiG

BiG GiG speelt deze succesvolle voorstelling van film- en televisiemuziek nog twee keer: op 14 september in Theater City of Wesopa Weesp  en op 20 oktober in Theater Het Pakhuis in Hoorn. Daarmee sluit de Bigband de BiG-Movie-GiG tour af. De laatste kans dus om deze unieke gig te bezoeken. Kijk voor meer info over kaartverkoop op www.biggig.nl

Tekst loopt door onder de foto

Foto aangeleverd

Wognumse Vrije Geluiden

In 2015 startte BiG GiG de eerste van de reeks ‘Wognumse Vrije Geluiden’, een muzikale wandeling door Wognum. Op zondag 8 september vindt de vijfde editie plaats met 15 verschillende muzikale gezelschappen in tuinen aan de Rietveen in Wognum. Het evenement is gratis toegankelijk.

Ook in deze wandeling weer grote muzikale verrassingen; van koorzang en Ierse volksmuziek tot kleinkunst, popmuziek, jazz, funk en singer/songwriters.

  • Wanneer: zondag 8 september
  • Tijd: 12.15 uur opening met optreden BiG GiG op de grasstrook ter hoogte van Rietveen 34. Daarna vanaf 13.00 uur op het hele en halve uur diverse optredens in 15 tuinen.
  • Kijk op www.biggig.nl voor het complete programma.

Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het zijn dat we dit buitenevenement moeten afgelasten. Kijk op Facebook> @biggigwognum of op de website.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?