Taxi Kaijer neemt Taxi Pronk over

WERVERSHOOF – Taxi Kaijer heeft per 1 juni Taxi Pronk in Medemblik overgenomen. Een nieuw tijdperk van vervoer breekt aan. Voor de passagier verandert er weinig. Service en vervoer blijven van hoge kwaliteit en ook het telefoonnummer van Taxi Pronk blijft actief.

Overname Taxi Pronk
Taxi Pronk bestond dit jaar ruim 40 jaar. Na vier decennia is het tijd voor afscheid en een nieuw begin. Taxi Kaijer neemt uit Wervershoof neemt het stokje over. De ervaren mensen van Kaijer zorgen ervoor dat het vervoer de kwaliteit en service behoudt die u van Taxi Pronk gewend  bent. En uiteraard werken wij altijd aan verbetering om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten.

Voor ieder type vervoer
Taxi Kaijer is sinds 1946 actief in heel Noord-Holland. Een gerenommeerd taxibedrijf met een modern wagenpark. Vanuit Wervershoof verzorgt Taxi Kaijer, met 80 taxi’s en 110 chauffeurs, ervoor dat iedereen op de juiste manier van A naar B wordt gebracht. Of het nu gaat om zittend ziekenvervoer, leerlingenvervoer, personeelsvervoer, gehandicaptenvervoer, rolstoelvervoer of de vertrouwde particuliere taxi, voor iedereen heeft Taxi Kaijer de juiste taxi.

Telefoonnummer blijft
U kunt het vertrouwde telefoonnummer van Taxi Pronk 0227 – 54 5000 blijven bellen. Taxi Kaijer neemt dit nummer over. Voor vragen kunt u mailen naar info@taxikaijer.nl of bellen naar 0228 – 58 3000.

Uitbreiding werkgebied
Naast de overname zijn wij met Taxi Ruiter een nieuw taxibedrijf begonnen in Purmerend: de Waterlandse Taxi Combinatie.

Vanaf 1 juni verantwoordelijk voor de uitvoering van de Regiotaxi in Waterland voor 6 gemeenten: Edam-Volendam, Zeevang, Beemster, Purmerend, Landsmeer en Broek in Waterland. Voor dit project zijn er 40 personeelsleden aangetrokken en 20 voertuigen extra ingezet.

Wij bedanken Taxi Pronk voor de vele trouwe jaren van vervoer en zetten het voor hen graag voort. Graag ontmoeten wij u in één van onze taxi’s!

Via: De Binding

[signoff]

Reageren via facebook