11.9 C
Medemblik
13 juli 2020 04:28
Medemblik Actueel.

Zon en wolken wisselen vandaag elkaar af
Zon en wolken wisselen vandaag elkaar af

Weerbericht Medemblik – zon en wolken wisselen elkaar af vandaag

MEDEMBLIK – Werd het maandag vrijwel overal nog 18 á 19 graden, vandaag kunnen wij dat wel vergeten. Door de matige soms vrij krachtige noord/noordoostelijke wind wordt koude lucht aangevoerd en dat gaan wij merken aan de temperatuur, 13 á 14 graden, veel warmer gaat het niet worden vanmiddag. In de ochtend is er nog veel bewolking aanwezig maar deze breekt in de loop van de ochtend en dan komt ook de zon er doorheen.

Woensdag ziet het er al weer wat vriendelijker uit, 17 graden in de middag een naar het zuiden draaiende wind die zwak tot matig van kracht is. Donderdag is het met 18 graden nog een graadje warmer en is er ook meer zon.  Dit houden wij ook de vrijdag alleen is het met 19 graden nog iets warmer.

Het weekend gaat genieten worden, zaterdag 20 graden maar zondag kan het 25 graden, lokaal nog enkele graden warmer, worden. De wind waait uit het zuiden en is zwak tot matig van kracht. Veel zon maar ook af en toe een wolkje die voor de zon langs trekt. In de avond neemt de kans op een (onweers)bui toe.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?