3.6 C
Medemblik
18 januari 2021 01:34
Medemblik Actueel.

Kennemer Jeugd Orkest in Bonifaciuskerk Medemblik

MEDEMBLIK – Op maandagavond 29 april geeft het Kennemer Jeugd Orkest (KJO) uit Haarlem e.o. een familieconcert in de Bonicaciuskerk in Medemblik. Op het programma staan bekende klassieke werken maar ook Musical toppers zoals van Lloyd Webber. Dirigent Matthijs Broers geeft tijdens het concert een toelichting op de muziekstukken. Het concert start om 19.00 uur en de toegang is GRATIS (vrijwillige bijdrage na afloop).

Dit optreden is onderdeel van de jaarlijkse orkesttournee van het Kennemer Jeugd Orkest: het volledige orkest vaart per viermaster over het IJsselmeer en de Waddenzee. Op maandag 29 april meert het orkest tussen 15 en 16 uur aan in de haven van Medemblik.

Kennemer Jeugd Orkest (KJO)

Het Kennemer Jeugd Orkest is in 1995 ontstaan door een samengaan van het Haarlems Jeugd Orkest en het Bloemendaals Jeugd orkest. In het orkest spelen jonge mensen van 14 tot 21 jaar, die hard werken aan hun techniek, interpretatie en hun persoonlijke stijl. Het orkest heeft ook deelgenomen aan het Europees Muziekfestival voor de Jeugd waar het een eerste prijs cum laude behaalde. Het Kennemer Jeugd Orkest geeft ieder jaar een concert met een finalist van het Prinses Christina Concours als solist.

[signoff]

Reageren via facebook