opperdoes jo9-1

Niet Ajax of PSV maar de mannen van Opperdoes 9-1 zijn nog steeds ongeslagen

OPPERDOES – De jongens hadden er zin in en gingen fel van start. Westfriezen begon ook scherp en de 1e goal kwam ook op naam van Westfriezen maar.. VVO heeft dit seizoen wel vaker tegen een achterstand aan gekeken en gingen er weer eens vol tegenaan. Na wat tikwerk op de vierkante centimeter, zorgde Joris met een doeltreffend schot voor de gelijkmaker.

Een verslag van Bruce Patrick Blanchard

De jongens gingen vol door en Koen W schoot met scherp en het werd 1-2. Hierna werd er snel doorgedrukt door de roodgelen, want na een geweldige actie over de rechterflank kwam de bal uiteindelijk terecht bij Hessel en die haalde zonder twijfel de trekker over, 1-3.

Vlak hierna vond de scheidsrechter van dienst het wel prima en floot voor de rust, op naar de limonade en een kleine/korte teambespreking.  Wat ging er goed, wat ging er minder en hoe gaan we dat verbeteren? De jongens voerden het woord en daar kwam uit dat er meer overgespeeld moest worden en dat we even wat rustiger aan moesten doen en wat minder de ‘lange bal’ moesten hanteren. Prima, zo gezegd werd ook zo gedaan.

De jongens hadden er weer zin in en stonden vrij snel op het veld voor de 2ehelft. Koen W zorgde voor de 1-4 en de jongens drukten goed door. Het was een succesvol begin van de 2e helft en na goed stoorwerk aan de kant van VVO kwam de bal voor de voeten van Koen de L, die dacht niet 2x na en haalde vol uit voor de 1-5. Het begon een beetje op een showvertoning te lijken, maar de mannen lieten zich niet uit het veld slaan, want de 1-6 volgde snel en wederom kwam deze van de voeten van Hessel. Hierna lieten de jongens het spel een beetje lopen en kon Westfriezen terugkomen tot een 3-6 eindstand.

Hierna werden er nog pingels genomen, door heel goed keeperswerk van de keepers aan de beide kanten bleef het lang 0-0 maar helaas moest Jarno toch nog 2x uit het net halen en daarom won Westfriezen de pingels met 2-0.

Vooralsnog is VV Opperdoes 9-1 ongeslagen op het veld in 2019, of naja, nog zonder puntverlies zelfs. Op naar het kampioenschap!–

Reageren via facebook