20.1 C
Medemblik
20 mei 2020 18:51
Medemblik Actueel.

Foto: Inter Visual Studio
Foto: Inter Visual Studio

18-jarige inwoner Midwoud overleden bij zwaar ongeval

MIDWOUD – De man die in kritieke toestand donderdagavond uit een auto die ter water was geraakt in een sloot in Oostwoud is overleden. Het gaat om een 18-jarige inwoner van Midwoud die samen met een eveneens 18 jarige inwoner van Midwoud in de auto zat.

Deze heeft het ongeval overleefd, mede dankzij het zeer snel handelen van de bestuurder van een auto die achter de jongens reed. Deze heeft direct de hulpdiensten gewaarschuwd en wist de passagier uit de auto te halen, het lukte hem niet om de bestuurder uit de auto te krijgen, pas toen de hulpdiensten arriveerden kon ook deze in kritieke toestand uit de auto worden gehaald. Deze zijn daarom direct de reanimatie begonnen en werd met spoed naar het ziekenhuis in Hoorn overgebracht waar hij donderdagavond later overleed aan zijn verwondingen.

De politie onderzoekt nog hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook