6 C
Medemblik
19 december 2018 08:28
Medemblik Actueel.

Workshops

Cursus kunstgeschiedenis voor de Vrouwen van Nu Aartswoud

AARTSWOUD – Martijn Pieters verzorgt voor Vrouwen van Nu, afdeling Aartswoud/Hoogwoud een vierwekelijkse cursus kunstgeschiedenis. Een aantal verschillende onderwerpen komen aan bod. Wie belangstelling heeft, graag aanmelden vòòr 23 december via g.lemair@gmail.com. Een beperkt aantal deelnemers kan toegelaten worden. 

Onderwerpen: zaterdag 2 maart: Caravaggio en het Caravaggisme: Caravaggio (1571-1610), een turbulente loopbaan; zaterdag 9 maart: Caravaggio en het Caravaggisme: de invloed en navolging in Europa; zaterdag 16 maart: Pieter Bruegel de Oude (ca. 1525-1569); zaterdag 23 maart: Middeleeuwse schatkamers en kerkschatten. Een ontdekkingstocht langs prachtige voorwerpen en hun functies.

Meer informatie, zie www.vrouwenvannu.nl/aartswoudhoogwoud.

Reageer op dit onderwerp

X