Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Sinterpieter rock in Sarto Andijk

ANDIJK – Sinterklaas is in het land en kijk wat hij heeft meegebracht! Een avond om van te smullen en de glazen te vullen. Hmmm….. Oke? Laat dat rijmen nog maar even zitten. Vrijdag 23 november is het weer genieten in Sarto-Andijk. Want dan komen de Petoempers en de Black Crowes tributeband Shake Your Money Maker naar ons knusse voorcafé aan de Bangert.

De avond word gestart met The Petoempers. Dit zijn 5 mannen die het rock & roll hart op de juiste plek hebben. Je hoort ronkende Marshalls, beukende bassen en drums en geweldige vocalen.

Daarna Shake Your Money Maker vernoemd naar de legendarische debuut plaat van The Black Crowes, die geweldig begint met het duo ‘Twice as Hard’ en ‘Jealous Again’, maar nergens inzakt. Verdere hoogtepunten zijn het kippenvelnummer ‘She Talks to Angels’ en de geweldige cover ‘Hard to Handle’. Beetje (hard)rock, southern rock, en blues- en soulinvloeden blijken op deze plaat een gouden combinatie. The Crowes, die inmiddels alweer enkele jaren geleden gestopt zijn, denderden daarna nog lange tijd door met wisselend succes. Maar op een gegeven moment werd de ruzie tussen de broertjes Robinson dusdanig groot en was kennelijk niet meer op te lossen, daar hebben de broers Manshanden geen last van, en dus besloot men maar de stekker uit deze legendarische band te trekken. Maar de muziek leeft voort en wie kent ze niet Remedy, Hotel Illnes en vooral live was de band van een ongehoord niveau. Als het moet kan je wel 2 avonden vol spelen met het repertoire van de band.

Dus voor een avondje onversneden Rock and Roll moet je op vrijdag 23 november in Sarto-Andijk zijn. We trappen af om 21.00 uur en de entree is 10 euro. Be there to Rock………..

Reageer op dit onderwerp