20.7 C
Medemblik
13 juli 2020 20:00
Medemblik Actueel.

Amaryllisactie Jeepee Wervershoof

WERVERSHOOF – Sinterklaas is bijna weer in het land. En daarom komt Jeepee op vrijdagavond 23 november a.s. langs uw deur. Zo helpen wij Sint met het inkopen van cadeautjes. We verkopen amaryllisbollen in een hele mooie geschenkverpakking.

1 doos kost u 5 euro en voor 2 betaalt u 8 euro. De amaryllisbol kan in aarde, water of droog tot bloei komen. U kunt het dan ook heel mooi verwerken in een kerststuk. Met uw aankoop steunt u natuurlijk ook Jeepee zelf, zodat wij weer leuke avonden voor de jongeren van ons dorp kunnen organiseren.

We hopen weer op uw steun en zeggen u daarvoor nu alvast hartelijke dank. U kunt onze jongeren verwachten tussen 18.00 en 20.30 uur. Denkt u om contant geld?

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?