20 C
Medemblik
20 mei 2020 16:48
Medemblik Actueel.

Oud-wervershoofse Mieke Lakeman fietst van Sierra Leone naar Liberia voor onderwijs

WERVERSHOOF – Lieve dorpsgenoten, In januari 2019 ga ik fietsen van Sierra Leone naar Liberia, om geld op te halen en aandacht te vragen vooronderwijs in deze armste landen ter wereld. Ik doe dit voor de organisatie Street Child.

Ik ben heel erg geraakt door de visie en manier van werken van deze organisatie, kleinschalig en lokaal, gericht op duurzame oplossingen door de lokale bevolking. Door het contact wat ik heb met deze organisatie geloof ik dat elke euro heel direct en goed besteed wordt.

Voor wie het leuk vindt om mijn verhaal te lezen en een donatie te doen, heb ik een website gemaakt: http://pif.one/miekevoorstreetchild. Op deze websites schrijf ik ook hoe de donaties terecht komen.

Voor wie graag een donatie wil doen maar dit niet via internet kan of wil doen, kan het ook via mijn rekeningnummer, dan stort ik het rechtstreeks naar het project: NL46RABO0368903613 t.a.v. MJ Lakeman en onder vermelding van Street Child.

Street Child besteed geen geld aan grote donateurs werving, maar kan maandelijkse donateurs hard gebruiken. Wil je vaste donateur worden? Dan bak ik een taart voor je! En kom ik hem persoonlijk langs brengen. Laat het weten aan mij per email: m.lakeman@hotmail.com

Donaties aan Street Child zijn aftrekbaar bij de belastingdienst.

Bedankt en veel liefs van Mieke Lakeman

Reageren via facebook