De Bikkels van Opperdoes JO9-1

Opperdoes JO9-1 verliest eerste partij na promotie hogere klasse

OPPERDOES – Afgelopen week kwam het bericht dat we waren gepromoveerd naar de 3e klasse. Deze week was het debuut tegen WSW uit Wijdenes. Aanwezig: Koen de L, Rens, Ingmar, Tim, Hessel, Joris, Jarno & David

We begonnen het duel vol met goede moed en we waren benieuwd wat deze uitdaging ons zou brengen. Helaas was het al vrij snel duidelijk dat WSW toch een klein maatje te groot was voor dit VV Opperdoes. Ondanks dat we het wel echt probeerden en er bij vlagen ook goed uitkwamen, schoot WSW toch met scherp. We gingen met een rusten met een achterstand van 0-8.Het was dus tijd voor wat limonade en een kleine peptalk.

We begonnen de 2e helft scherp, maar helaas wist WSW toch nog 2x te scoren. VV Opperdoes rechtte de rug, we gingen er weer voor. De bal kwam bij David en hij haalde feilloos uit, 1-10 VV Opperdoes begon hierna weer een beetje te voetballen, maar helaas voor ons stond het vizier bij WSW op scherp. WSW schoot nog 4x raak en zorgde hiermee voor een eindstand van 1-14.

Helaas hebben we verloren, maar de jongens lieten wel zien dat ze echt kunnen voetballen. Ondanks dat VV Opperdoes het wel echt geprobeerd heeft, is de 3e klasse toch even wat intensiever dan de 4e klasse. Aankomend weekend hebben we een nieuwe kans.

Doelpuntenmakers 2018-2019
1. Koen W – 15 (+0)
2. David – 11 (+1)
3. Hessel – 6 (+0)
4. Joris – 5 (+0)
5. Jarno, Koen de L – 3 (+0, +0)
6. ED – 2 (+0)

Reageren via facebook