Weerbericht Medemblik – veel bewolking maar wel droog

MEDEMBLIK – Vanaf vandaag gaat de herfst wat meer gas geven en komen wij in een wat onstabieler weertype terecht. Kwa temperatuur valt het nog wel mee, met een graad of 14 vandaag en een vrij krachtige soms harde westelijke wind met rukwinden tot 65 á 70km/  kan de warme jas uit de kast worden gehaald.

Woensdag en donderdag zijn droge dagen maar zullen wij de zon maar zelden te zien krijgen door de dichte bewolking. Overdag 15 graden op woensdag en 14 graden op donderdag met een vrij matige tot matige wind die waait uit het noordwesten/westen voelt het allemaal een stukje frisser aan.

Bericht gaat verder onder de afbeelding

Vanaf vrijdag wordt het nog een stuk frisser met temperaturen van 12 graden op vrijdag 10 op zaterdag en zelfs 9 op zondag. Elke dag vallen er wel enkele buien maar is er ook soms wel wat ruimte voor de zon.

De nieuwe week is onstabiel met elke dag wel een paar buien een middagtemperatuur van 9 á 10 graden en in de nachten dalend naar een graad of 6. De wind waait uit het oosten/zuidoosten en voert koude lucht met zich mee.

Voor meer weer kijk je op de website van ons weerstation

Reageren via facebook