Beasty is een lieve dame. Wie heeft er een plekje voor haar? (Foto: aangeleverd)

Beasty zoekt een nieuw huis..

REGIO – – Een beetje een woeste naam heeft deze prachtige blauw/grijze dame. Beasty, maar ze is helemaal niet woest, integendeel. Ze is naar mensen aanhankelijk en vriendelijk. En grappig om te zien met haar hangoor en staande oor.

Van oorsprong een vondeling en zit nu al enkele weken in de opvang. Gelukkig bleek ze niet drachtig te zijn en is ze inmiddels hard toe aan een fijne nieuwe plek. Wel graag wat extra ruimte voor deze knoert want dat heeft ze wel nodig. Een leuke gecastreerde ram van formaat zou Beasty zeker wel waarderen. En als er dan ook nog flink wat knabbel en knaagmogelijkheden zijn, wilgentakken of oude niet geschilderde rieten mandjes dan is ze daar zeker blij mee. 

Wie meer wil weten of kennis wil komen maken, kan bellen naar 0224-551818 of kan tijdens de bezoektijden even langskomen bij DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon, Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn.

Meer informatie, kijk op www.dierenasiel-schagen.nl.

Reageren via facebook