Medemblik Actueel.

Algemeen

Inwoners Andijk kunnen alweer dagenlang geen geld pinnen

ANDIJK – Sinds afgelopen vrijdag staat de pinautomaat van de ABN in Andijk al in storing en na drie keer bellen door Els van den Bosch is er beloofd om de pinautomaat woensdag te komen repareren.

De problemen met de pinautomaat in Andijk speelt al langere tijd. Inwoners zijn het zat dat de enige overgebleven pinautomaat in het dorp, vaak leeg is of buiten gebruik. “Ik vind het schandalig, ik moet toch kunnen pinnen in een dorp.” Het is een komen en gaan van mensen die even checken of ze geld kunnen opnemen bij de ABN AMRO-pinautomaat bij het winkelcentrum. 

Grote problemen voor ouderen
Volgens Gerard Schuitemaker van de Katholieke Bond voor Ouderen Andijk levert het ontbreken van een geldautomaat vooral voor ouderen problemen op. “Ik vind het heel erg dat ze dan helemaal hier naartoe komen en dat ze dan geen geld op kunnen opnemen.”

Reageren via facebook