Medemblik Actueel.

Oplichter Niels Dudink wacht nog een celstraf van 4 maanden..
Oplichter Niels Dudink wacht nog een celstraf van 4 maanden..
Algemeen Politie

Politie Almelo wist niet dat Niels Dudink gezocht werd

MEDEMBLIK/ALMELO – Ergens is het enorm misgegaan in de communicatie bij het Openbaar Ministerie, Justitie en het politieapparaat want toen de politie van Almelo de Medemblikker oplichter Niels Dudink aanhield was bij hun niet bekend dat gezocht werd omdat er nog een celstraf op hem ligt te wachten.

Lees ook: Politie Almelo blundert met arrestatie Niels Dudink

Dudink werd aangehouden omdat hij in Almelo wederom een zielig verhaal had opgehangen bij zijn zoveelste vriendinnetje en ondertussen haar auto ontvreemde .  Direct na zijn vrijlating vertrok Niels Dudink in de gestolen auto naar voor toen onbekende bestemming. Later bleek dat hij zich ophield in Limburg met de mogelijke bedoeling naar het buitenland te vertrekken omdat de grond in Nederland hem te heet onder de voeten aan het worden is.

Lees ook: Oplichter Niels Dudink wil waarschijnlijk Nederland ontvluchten

Dudink staat volgens het Openbaar Ministerie nog niet op de opsproringslijst omdat Dudink nergens staat ingeschreven en hij moet de uitspraak van de rechtbank persoonlijk overhandigd krijgen.

Lees ook: 4 maanden cel voor oplichter Niels Dudink

Ondertussen zoekt behalve zijn eigen familie, die hij ook heeft opgelicht, een paar van zijn slachtoffers nu ook de politie naar Dudink.  Probleem is dat Niels Dudink zich van vele schuilnamen bediend zoals Franklin Spencer en Niels Slijkerman.

De politie roept dan ook iedereen op die weet waar hij zich op dit moment ophoudt dit direct te melden via 112 of via 0900-8844(tuig) of als u liever anoniem wilt blijven via 0800-7000.

 

 

Reageren via facebook