Organisatie Zwemmarathon Stavoren – Medemblik zoekt gastgezinnen en schippers

MEDEMBLIK –De zwemmarathon Stavoren-Medemblik vindt zaterdag 11 augustus voor de 49e keer plaats, dit is tevens een Nederlands kampioenschap. Door het hoge aantal inschrijvingen is de organisatie op zoek naar adressen waar zwemmeren coach kunnen overnachten op vrijdag 10 augustus, alsmede naar schippers met zeilboot voor de begeleiding van de zwemmers onderweg op zaterdag 11 augustus. Deze jaarlijkse Stavoren-Medemblik zwemtocht is uniek in Nederland.

Wie een slaapplaats aanbiedt of een schip ter beschikking stelt voor vervoer naar Stavoren, is welkom tijdens de enerverende briefing op vrijdagavond, in Stavoren tijdens de voorbereidingen en de start van de marathon, vanaf 13.00 uur bij de finish aan de Oosterhaven in Medemblik en na de prijsuitreiking een gratis (eenvoudige) maaltijd in café Brakeboer. Meer informatie bij Kees Breebaart, tel. 0227-540015 (winkeltijden) of info@praktischprojectmeubel.nl.

Elke zwemmer wordt tijdens de overtocht begeleid door een zeilboot met een jurylid en coach aan boord. Wie zich daarvoor opgeeft, kan genieten van een plezierige briefing op maandag 6 augustus en een schippersbijeenkomst op vrijdag 10 augustus in Stavoren. Ligplaats is geregeld en gratis. Na de finish en prijsuitreiking gratis (eenvoudige) maaltijd in café Brakeboer. Meer informatie via Jack Brakeboer, tel. 0227-541436 (na 16.00 uur).

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.