Vrouwenduikdag bij Atlantic Duikschool Zwaag

ZWAAG – De afgelopen drie jaar zijn duikers van over de hele wereld op PADI vrouwenduikdag bijeen gekomen om hun verbondenheid met de zee en hun passie voor duiken over te brengen. Deze dag, die al een traditie begint te worden, zal dit jaar op 21 juli 2018 plaatshebben. De vrouwelijke duikgemeenschap wordt verder versterkt en ondersteund door middel van een dag vol plezier, avontuur en vriendschappelijkheid.

Voruwendag bij Atlantic Duik & HBV Centrum
Voruwendag bij Atlantic Duik & HBV Centrum

Binnen het duikcentrum en daarbuiten willen de mensen van Atlantic Duik & HBV Centrum vrouwen op Padi vrouwenduikdag kennis laten maken met duiken om het publiek van vrouwelijke duikers te versterken en te laten groeien, meer nieuwe vrouwen aan te trekken voor de duiksport, en bestaande vrouwelijke duikers te motiveren om weer te water te gaan en hun duikopleiding voort te zetten.

Atlantic Duik & HBV Centrum wil tijdens het vaste uur in zwembad de Wijzend in Zwaag op Zaterdagmorgen 21 Juli tussen 08.45 en 09.45 alle duikende dames uitnodigen om te komen en geinteresseerde dames kunnen kijken wat sportduiken inhoud. Deze dag kunnen zij bij vooraanmelding tegen gereduceerd tarief een inroductieduik volgen. Kijken mag natuurlijk ook. Na afloop om 10.00 is er voor alle dames koffie en gebak welke door de mannen verzorgd wordt.

In de winkel op de Factorij is deze dag een speciale Ladies aanbiedingen. Op de facebookpagina kunnen dames laten weten dat ze aanwezig zijn. Voor de introductieduik dienen zij zich aan te melden in de winkel uiterlijk 1 dag van te voren.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.