10.2 C
Medemblik
25 oktober 2020 23:07
Medemblik Actueel.

Column Nadine Swagerman – Dromen

Dromen – Weet je wat gek is? Van de 28 jaar dat ik leef, heb ik er 21 gedroomd van maar één ding: schrijfster worden. Ik heb gedroomd, gewenst, geoefend, fouten gemaakt, ben gevallen en weer opgestaan. Ik heb geleerd, gehoopt, geluisterd en verteld. Maar bovenal: ik heb nooit opgegeven. En nu ineens is het zover.

Dromen

Als ik iets van dit hele proces heb geleerd, dan is het wel dat dromen écht uit kunnen komen. Dat je nooit moet stoppen met werken voor iets wat je graag wil, hoe moeilijk de weg soms ook is, en hoe vaak je ook teleurgesteld raakt.

Eén waarheid is daar voor mij het bewijs van.

Dat mijn boek nu bijna verschijnt, voelt als een feestje. Een feestje dat ik alleen vier, in stilte, maar met in mijn hoofd niets anders dan vreugde.

Op vrijdag 1 juni mag ik dit feestje eindelijk met anderen gaan vieren. Op die dag zal ik mijn boek officieel presenteren bij boekhandel Plukker in Schagen. Het eerste exemplaar van Eén waarheid mag ik die avond aan Carry Slee overhandigen. Ik kijk er ontzettend naar uit!

Lijkt het jou nou leuk om daarbij te zijn?
Dat kan!

Hieronder vind je de uitnodiging voor mijn boekpresentatie. Het enige wat je moet doen is even een mailtje sturen naar marketing@kluitman.nl om je aan te melden.

Het zou leuk zijn om je daar te zien!

Reageren via facebook