Weerbericht Medemblik – buien met en harde tot stormachtige wind

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met veel wind, soms zelfs stormachtige wind 8Bft uit het westen, en er vallen regelmatig buien die lokaal even flink kunnen uitpakken waarbij ook een enkele klap onweer mogelijk is. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden en in de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 3 graden.

Donderdag is er iets meer ruimte voor de zon maar ook dan valt er zo nu en dan een bui die gepaard kan gaan met een enkele klap onweer. Met 6 graden is het boven normaal warm voor de tijd van het jaar al gaat het in de nacht naar vrijdag wel wat kouder worden met 1 tot 2 graden boven nul. De wind is vrij krachtig 5Bft en waait uit het westen.

Ook vrijdag en zaterdag is het wisselend bewolkt en valt er soms wat neerslag maar heel veel zal het niet zijn. Overdag temperaturen van 6 graden en in de nachten rond de 3 á 4 graden bij een matige wind 3 á 4 Bft die waait uit het noordwesten.  Zondag wordt een vrij zonnige dag met de zon in de hoofdrol, overdag 6 graden in de nacht naar maandag daalt het kwik naar 2 graden en de wind is matig 3Bft en waait uit het zuidwesten.

Reageren via facebook