Medemblik Actueel.

Foto: HBP Media
Ongevallen

Ongeval Markerwaardweg, auto met aanhanger tegen boom

ZWAAGDIJK – Bij een éénzijdig ongeval donderdagmiddag op de Markerwaardweg ter hoogte van Zwaagdijk-Oost is een auto met aanhanger zwaar beschadigd geraakt. Om nog onbekende redenen is met de aanhanger gaan scharen en heeft daarna een boom geraakt.

De auto draaide daarna om zijn as waarna de lading die op de aanhanger lag over de weg is verspreid. De aanhanger kwam op zijn kant terecht in de berm van de Markerwaardweg. Een ambulance heeft ter plaatse de bestuurder onderzocht, onduidelijk is of deze mee moest naar het ziekenhuis.

De Markerwaardweg is tijdelijk afgesloten geweest voor al het verkeer, deze werd via de B-weg omgeleid om de hulpverleners de kans te geven de afgevallen lading op te ruimen. Een bergingsbedrijf heeft de bestelbus weggesleept. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Foto: HBP MediaFoto: HBP MediaFoto: HBP MediaFoto: HBP MediaFoto: HBP MediaFoto: HBP MediaFoto: HBP MediaFoto: HBP MediaFoto: HBP Media

Reageren via facebook