MEDEMBLIK – Samen met DEEN Supermarkten brengen wij elke dag een heerlijk gerecht waarvan u de ingrediënten natuurlijk bij de DEEN Supermarkt bij u in de buurt kunt verkrijgen.
Menu van de dag – gegratineerde wraps met avocadodip
Recipe Type: Hoofdgerecht
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Ingredients
- 1 eetl. olie of
- 1 eetl. vloeibaar bakproduct
- 2 uien (gesnipperd)
- 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
- 400 g rundergehakt
- 1 theel. gerookt paprikapoeder
- 400 g tomatenblokjes (blik)
- 400 g kidneybonen (blik)
- 300 g mais (blik)
- 4 tortillawraps
- 175 g belegen kaas (geraspt)
- 1 avocado (rijpe)
- 2 eetl. roomkaas met bieslook
- ovenschaal ingevet
Instructions
- Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook.
- Voeg het gehakt toe en bak het rul.
- Bak het paprikapoeder kort mee.
- Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen en mais toe en warm even door.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Verwarm de ovengrill. Verwarm de wraps eventueel volgens de aanwijzingen op de verpakking zodat ze iets soepeler worden.
- Verdeel de gehaktvulling over de wraps en rol ze op. Leg de wraps in de ovenschaal en bestrooi met de kaas.
- Gratineer in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
- Maak intussen de avocadodip. Halveer de avocado en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Prak het vruchtvlees met de roomkaas tot een smeuïge dip.
- Serveer de wraps met de avocadodip.
Calories: 905 kcal Fat: 51 gr Carbohydrates: 59 gr Protein: 45 gr
Notes
Tip: Vervang gerookt paprikapoeder door gewoon paprikapoeder.
Reageer