Nieuw bezoekersrecord Bakkerijmuseum, bijna 12 ½ duizend bezoekers in een maand

MEDEMBLIK – Afgelopen maand was de drukste maand ooit voor het Bakkerijmuseum. Eigenlijk was het elke dag druk. Gedeeltelijk zal het wisselvallige weer daar de oorzaak van zijn, maar het museum had liefst drie cameraploegen van landelijke televisie op bezoek. Zo is het museum morgen te zien in House Vision van RTL4 om 17.30 en was al eerder het Jeugdjournaal op bezoek. Ook de grote hoeveelheid digitale bezoekers waren al een indicatie dat het druk zou worden.

De bezoekers komen vooral uit de regio Westfriesland, Waterland en Amsterdam, maar er komen steeds meer bezoekers van steeds verder weg. In totaal kwamen er in de afgelopen twee maanden bijna 20 duizend bezoekers langs. Het museum is de vrijwilligers dan ook erg dankbaar dat door hun grote inzet deze fantastische topprestatie is geleverd.

En voor september staat de HarddraverTaai en het chocoladeweekend al weer op het programma om daarna door te gaan met de volgende drukke periodes; de Herfstvakantie en de Sinterklaasperiode…

Reageren via facebook